Tuesday, October 2, 2007

ports - ...-....


Μετά απο ενα διωρο ταλαιπωριας και αφου τεντωσα τα νευρα μου σε σημειο θραυσης, καταφερα να ανοιξω τα μισοανοιγμενα πορτακια απο τα windows xp sp2. Την αρχικη μου ικανοποιηση μετριασε ή καλύτερα εξαφανισε η διαπιστωση μεσω του Σαμανου πως για σημερα δεν προβλεπεται ταχυτητα απο τον θειο, δηλαδη τον ΟΤΕ.
Ο θειος βλεπεται κατεχει ενα μοναδικο προνομιο, σε χρεωνει οσο θελει, σου κοβει το "πληρωμενο" οποτε θελει, δεν σου προσφερει αυτο που αγορασες στο αντιτιμο που σε χρεωσε και συμφωνησες και το καλυτερο μπορει να σε αφησει χωρις ιντερνετ για οσες ωρες / μερες θελει χωρις καμια εξηγηση ή με καποια εξηγηση (δεν πλεοναζω υπαρχουν εφτα κυριες εξηγησεις δικαιολογιες που θα ακουσει καποιος απο τον ΟΤΕ, αν δεν στρωσει η κατασταση μεχρι αυριο θα τις πω μια - μια.)
Δεν θελω να γκρινιαζω σε αυτο το ιστολογιο, οπως παντα
www.croixcronicles.com για τους φιλους του μυθιστορηματος και πολυ chating για τους υπολοιπους ορεξατους για περιπετεια. Οπως παντα θα ανακοινωσουμε αυριο την κυκλοφορια της συνεχειας ενος πολυ αγαπημενου παιχνιδιου. Οι φιλοι του RPG το γνωριζουν, κυριες μου και κυριοι, μπλοκούδες και μπλοκάδες(lol) για οσους το εχουν προπαραγγειλει αυριο ερχεται
το





Mask of the betrayer








Ελπιζω να λες αληθεια, παμπονηρο Half-Elf αλλιως...



Καλο παιχνιδι σε ολους

ΥΓ. βαλτε το πατς 1.10

2 comments:

Anonymous said...

Poso xronwn eisai?

Grimdux said...

Εχω ζησει τρεις φορες και εχω πεθανει μια, αυτο με κανει ποσο;

Email the Author

author.angelo@gmail.com

Donate here

Servant of the Princess Reviews

Servant of the Princess

Scarred Reviews

Scarred

Η ντουλάπα με τους σκελετούς

Παιρνω παρουσιες