Sunday, October 7, 2007

Τα χρονια του B52


Β52 το βομβαρδιστικο


Υπαρχει ενας καταλυτης, ενα μοναδικο σημάδι, μια αιτια που βγαζει μπροστα στα ματια μας τον πραγματικο μας εαυτο. Συνδεει εαν θελετε την παλια εποχη με την καινουρια, οι περισσοτεροι απο εμας το προσπερνουμε χωρις να του δινουμε την απαραιτητη σημασια. Το καλοκαιρι που μας αφησε δυστυχως, ειχα την ευκαιρια να επισκεφτω για ακομη μια φορα το αγαπημενο μου νησι. Μιλω για την Κρητη, ομως δεν εχω σκοπο να σας ζαλισω με μια ταξιδιωτικη αναφορα αποψε. Εκεινο που ειχα σκοπο να κανω ηταν να μιλησω για τα χρονια της οργης. Επειδη ομως ο τιτλος θυμιζε κατι απο παλια ταινια, σκεφτηκα να βρω κατι που να συνδεει ολες αυτες τις βραδιες, που ειναι λιγο περισσοτερο εντονες. Ολοι τις εχουμε, η καρδια να χτυπαει δυνατοτερα απο τα μπασα του κλαμπ, η διαθεση να εχει απογειωθει και ο εαυτος να ειναι εξω μαζι με τους υπολοιπους, να φωναζει να τραγουδα και να ερωτευεται. Ωραια βραδια αυτα ετσι; Δεν ειναι και τοσο συχνα οσο ισως με μια πρωτη ματια θα λεγατε. Σκεφτειτε για ενα μοναχα λεπτο τι συνηθως συμβαινει και συνεβαινε. Το μαγαζι ειναι λιγοτερο καλο απο οτι υπολογιζαμε (στο καλο εσεις βαλτε διακοσμηση, μουσικη, αντρες ή γυναικες αναλογα τα γουστα του καθενος, κατωτεροι του αναμενωμενου, δεν εχει καλο κοσμο, δεν μου αρεσει εδω... τι λετε; σας θυμιζει κατι ολο αυτο; Ωραια λοιπον, τις καλες βραδιες, τις βραδιες που ολα τα παραπανω ειναι ομορφα εχετε σκεφτει ποιος ειναι ο δικος σας καταλυτης; Μην βιαστειτε να απαντησετε και μην θεωρησετε πως εγω εχω βρει την απαντηση ακομη κι αν σε αυτο ειχατε δικιο. Υπαρχει παντοτε κατι που συνοδευει αυτο το πακετο χαρας, οριστε σας βοηθησα.
Τα ναρκωτικα ειναι το ενα που θα μπορουσα να πω, επειδη ομως δεν πιστεψα ποτέ οτι η μαστουρα βγαζει κεφι ή αν θελετε προτιμουσα να ξερω περιπου αν την επομενη θα ειμαι σε αυτον τον πλανητη, δεν το λεω. Πολλοι τα χρησιμοποιουν κατα κορον, ισως ειναι περισσοτερο εξυπνοι απο εμενα, ισως σας λεω ψεματα.
Οταν παντως εγω εκατσα να βρω τον συνδετικο κρικο σε ολες αυτες τις βραδιες, ανακαλυψα με εκπληξη και αφου ειχα φτιαξει κεφαλι, πως ολα περιστρεφονταν γυρω απο ενα ποτο. Οχι το αλκοολ, οχι το ιδιο το ποτο ετσι; Μιλαω για το ποτο οπως το βλεπουμε να ερχεται, ελαφρα ανακινουμενο μεσα στο στενο του ποτηρι, αυτο που αντανακλα τα φωτα του μαγαζιου, το δισκο που το στηριζει και την ομορφη κοπελα που τα φερνει, ειδικα εαν τα εχει φερει χωρις να τις το ζητησεις.
Δεν ειναι μια αναρτηση μετα απο επισκεψη στους ανωνυμους αλκοολικους, οχι ειναι μια αναρτηση για τον δικο μου καταλυτη, το ποτο και τον μυθο που το περιβαλει το Β52 shot.
Ας δουμε ομως ποιο ειναι το πραγματικο Β52, οι γνωστες ξερουν οτι υπαρχει Β51 και Τ53, ομως υπαρχει μονο ενα Β52 σφηνακι. Οχι ποτο, ποτέ και σε καμια περιπτωση.
Irish Cream (Bailey's)1/3 part
Grand Marnier1/3 part
Kahlua1/3 part
αυτα ειναι τα συστατικα του και η σειρα που μπαινουν αυστηρα.



Kahlua, Bailey's και μετα Grand Marnier

Θα σας πω σε μια σειρα απο επομενες αναρτησεις για τα χρονια του Β52, ειναι απιστευτο ποσα πραγματα θυμαται κανεις μολις αρχισει να γραφει. Αυτο ειναι ενα ενδιαφερον θεμα θα το δειτε και εσεις, σκεφτητε πως βλεποντας τα ποτα να ερχονται αυτο το καλοκαιρι, στο περιστατικο που σας ανεφερα, ειχα ηδη μεταβληθει, οχι και λιγα χρονια μετα την τελευταια μου τετοια βραδια σε ενα αλλο ανθρωπο. Ο καταλυτης που σας ελεγα βεβαια δεν ειναι μονοδιαστατος, το ενα του ομως συστατικο σε εμενα τουλαχιστον ειναι αυτο, το Β52 shot.

Καλω ολους οσους καταλαβαινουν αυτα που γραφω ακομη και αν κοροιδευουν ή αποδοκιμαζουν να κανουν ενα χατηρι στον εαυτο τους, να κοιταξουν μεσα τους και να βρουνε τον δικο τους καταλυτη ή ενα κομματι του. Υστερα να βγουνε εξω και να το διασκεδασουν με την ψυχη τους, να φλερταρουν γιατι ετσι πρεπει, να κανουν λαθος και να περασουν μια ομορφη βραδια γεματη εντασεις.

Πανω στο χαμο ας δοκιμασουν αν θελουν να κεραστουν ή να κερασουν αυτο το σφηνακι. Ριξτε του μια ματια και πειτε οτι δεν βλεπετε την προοπτικη του, την αποστολη του...

Οπως λεει και ο Σαμανος,

To your death,



Στο επανιδειν και φιλακια σε ολες τις τσατουδες εκει εξω,
η νυχτα ειναι μικρη ακομη κοριτσια.

3 comments:

Shaman said...

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΦΗΝΑΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ,ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΚΑΙ
ΩΣ ΑΡΚΟΥΔΑ,ΜΠΥΡΑ ΜΕ ΟΥΙΣΚΙ!!!

Grimdux said...

Δυνατη επιλογη το υποβρυχιο, με τη δικη του ιεροτελεστια, χτυπας το ποτηρι και ριχνεις το σφηνακι μεσα. Πολυ καλο

cinnam0n~ said...

den t pinw s sfhnaki mono poto k toylaxiston 3..:P:P ein t agaphmeno mm

Email the Author

author.angelo@gmail.com

Donate here

Servant of the Princess Reviews

Servant of the Princess

Scarred Reviews

Scarred

Η ντουλάπα με τους σκελετούς

Παιρνω παρουσιες