Monday, October 15, 2007

10 χρονια αλητικης ζωης...

Ειναι παραξενο σημερα μετα απο τοσα χρονια να ξανασκεφτομαι ολους εκεινους που καποτε αποτελουσαν το μεγαλο μικροκοσμο μου, τι τα θες ομως...Καποιες φορες προσπαθεις να πεισεις τους γυρω και κυριοτατα τον ιδιο σου τον εαυτο πως εκανες το αλμα, πως περασες στην αλλη πλευρα, αλλα φευ αιφνης συνειδητοποιεις οτι αυτα που για σενα ηταν σημαντικα πριν δεκα χρονια εξακολουθουν παρ'ολες τις ενεσεις υποτιμησης και απενεχοποιησης να σε αγγιζουν ακομη.
Πιστευω και παντοτε πιστευα πως ο καλυτερος τροπος να ξεφυγεις απο καποιον ή κατι ειναι να το(ν) βαλεις σε ενα "αλμπουμ" και με ενα ελαφρο μειδιαμα να ξεφυλλιζεις αραια και που, ετσι, μονο και μονο να μην κολλησουν οι σελιδες απο τη σκονη. Αυτο που ποτε δεν καταλαβα ή δε θελησα να καταλαβω ειναι οτι αυτες οι σελιδες δεν πιανουν ποτε σκονη για ενα πολυ απλο λογο: ειναι κομματι του εαυτου μας, ειμαστε εμεις και καθημερινα εξελισσομαστε εξ'αιτιας ολων αυτων μικρων και μεγαλων,καλων και κακων, ανθρωπων και μη.
Ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου πως στο χωρο που ευγενικα μου προσφερθηκε απο το συνενοχο μου, δε θα μιλουσα ποτε για προσωπικα θεματα. Βεβαια ειχα υποσχεθει πολλα σε λιγους και μαλλον τους ξεχασα...
Gelo ευχαριστω για την ανοχη σου εκ των προτερων.

3 comments:

Grimdux said...

Το τελευταιο πραγμα που θα μας κρινει ειναι ο εαυτος μας. Ειναι αυτο που μας κανει ανθρωπους, η κριση, η σκεψη λογικη ή οχι και το συναισθημα. Αν ξεχασα κατι ειναι γιατι κανεις δεν ειναι τελειος.
Οσο ομως υπαρχει κατι εστω απο τον εαυτο μας ζωντανο τοτε ειμαστε ακομη ανθρωποι.
Τελειοι οχι, ανθρωποι ομως ναι.

Anonymous said...

Den pernas pote sthn alli pleura nomizw.

Grimdux said...

Ο τιτλος μου αρεσε, να κανουμε μια θεματικη ενοτητα, με... θεμα, την δεκαετια που περασε;

θα ειχε ενδιαφερον νομιζω.

Email the Author

author.angelo@gmail.com

Donate here

Servant of the Princess Reviews

Servant of the Princess

Scarred Reviews

Scarred

Η ντουλάπα με τους σκελετούς

Παιρνω παρουσιες