Thursday, October 4, 2007

Βιτσια - θεωριες και εικονικες πραγματικοτητες

Ολοι οι αντρες εχουν βιτσια. Δεν υποστηριζω οτι δεν εχουν οι γυναικες. Τα κοριτσια εχουν και αυτα τις δικες τους φαντασιωσεις, αλλα σημερα ηθελα να γραψω για τα ανδρικα βιτσια. Λεω ηθελα... γιατι τελικα, οπως γινεται συνηθως στη ζωουλα μας, ενα ειναι σιγουρο... δεν υπαρχει απιθανο ή σιγουρο.
Βιτσια λοιπον ολοι εχουν διαφορετικα ή και παρομοια, βιτσιο ειναι οτιδηποτε θελεις παρα πολυ να ζησεις στην ζωη σου με οποιοδηποτε τιμημα. Βιτσιο ειναι το πεισμα, ειναι η μη ρεαλιστικη αναγκη, αυτο που σε τραβαει, σε τυρανναει ακαταπαυστα. Ενα διαβολακι παθους ή ενα τερας εξουσιας.
Οι αντρες λοιπον εχουν μια σημαντικη διαφορα, εκτος απο ολα οσα γουσταρουν να κανουν ή να βιωσουν, εθιζονται ευκολα και σε ομαδικα βιτσια. Θελουν με μανια την κοπελα που δεν μπορουν να εχουν, τα λεφτα που δεν μπορουν να βγαλουν, το αυτοκινητο της βιτρινας, την αναγνωριση απο τους υπολοιπους αλλά θελουν επισης με την ιδια ορεξη την νικη τους κομματος τους μαζι με ενα σωρο αλλους, που δεν γνωριζουν, θελουν την αποδοχη της πλακας τους απο τους αλλους - ολους και ζητουν σε αυτες τις ομαδικες τους φαντασιωσεις σε αυτα που οι αντρες τα αγορια μετατρεπονται σε αγελες καποιον ή κατι να τους οδηγησει σε αυτο το ονειρο εναν ηγετη. Οι αντρες το κανουν αυτο για να ικανοιποιησουν τα βιτσια τους, κοιταξτε τις αντροπαρεες, δεν θα βρειτε εκει τον ομορφο (ομορφη οπως στις γυναικειες) αλλα εναν που να κανει κουμαντο, να κατευθυνει, να οδηγει τους υπολοιπους στο επιθυτο απο κοινου αποτελεσμα. Συνηθως αυτος ειναι καποιος που διακρινεται ευκολα, λογω προσωπικοτητας, Ο Χιτλερ ή ο Μεγας Αλεξανδρος. Ο Αρμανι ή ο Μπιλ Γκειτς. Ηγετες, οδηγοι αντρες που ολοι μεσα μας ευχαριστουμε ή μισουμε γιατι μας αφησαν μας οδηγησαν στο ονειρο . Στην ικανοποιηση του βιτσιου, του ομαδικου βιτσιου αφου τελικα γι' αυτο εγραψα σημερα. Μερικες φορες ομως αυτοι που μας οδηγουνε στην γη της επαγγελιας, μας προσφερουν αυτο που ζητουσαμε ειναι περισσοτεροι απλοι. Τους προσπερνας στην πρωτη ματια, ομως αυτοι δουλευουν πεισματικα γιατι εχουν το ιδιο ονειρο με σενα, το ιδιο βιτσιο. Μερικες φορες αυτοι οι αντρες τα καταφερνουν εκει που ολοι οι αλλοι ειχαν αποτυχει.
Τα καταφερνουν...
Απο τα βαθη της καρδιας μου θελω να ευχαριστησω σημερα εναν ανθρωπο που μου ικανοιποιησε ενα τετοιο βιτσιο, μικρου αλλά οποιοι ξερουν πως σκεφτονται οι αντρες καταλαβαινουν ποσο σημαντικου.
Τακη Λεμονή,

Σε ευχαριστω....

1 comment:

Anonymous said...

Συμφωνώ και επαυξάνω και ως προς το γραφόμμενα και για τον Τάκη... Να είσαι καλά...
Δημήτρης

Email the Author

author.angelo@gmail.com

Donate here

Servant of the Princess Reviews

Servant of the Princess

Scarred Reviews

Scarred

Η ντουλάπα με τους σκελετούς

Παιρνω παρουσιες