Sunday, September 30, 2007

Σεπτεμβρης


Η καλυτερη μερα στο μηνα που φευγει, ή μαλλον, η καλυτερη στιγμη του πρεπει να ηταν η χτεσινη, για τρεις λογους. Τον ενα δεν μπορω να τον αναφερω, ειναι επαγγελματικος, τον δευτερο... ούτε και οχι κουτέ, γιατι ειναι προσωπικο και δεν σας ξερω ολους και πολυ καλα. ΧεΧε... Το δε τριτο μπορω να σας το πω, γιατι αλλιως αυτη η αναρτηση θα ητανε της πλακας, ναι;
Λοιπόν για τους φιλους του παιχνιδιου (φυσικά και μιλάω για ποδοσφαιρο.) το gold demo του FM 2008 ειναι στο χαρντ ντραιβ του πι-σι μου. Το επαλαμβανω... το gold demo του FM 2008 ειναι στο χαρντ ντραιβ του πι-σι μου.

Ο Θεος ειναι μεγαλος...

καλο παιχνιδι.

Α.

Saturday, September 29, 2007

Σε μια δεκαετία ΙΙI

Σε μια δεκαετια, τα περισσοτερα πραγματα αδερφε εχουν αλλαξει, το μονο που εχει μεινει σταθερο ειναι τα εξης τρια. Τα λεφτα, τα κοροιδα και οι γυναικες. Ενταξει το τελευταιο ελεγχεται, ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος στις μερες μας

Friday, September 28, 2007

Τα άλλα σάιτ...

Παρατηρώ τελευταία μια τρομερη διαθεση απο ολους για διαδικτιοποιηση _ αυτο ειναι δικια μου λεξη, okey? την δημιουργια δηλαδη σαιτ, μπλοκ, φορουμ, παλ ταλκ, σόου ρουμς, πλέι στεισον, κελι μπρουκ, νιρβανα... τσιβανα. Πριν απο λιγο μια φερελπιδα γνωριμια μου με κατευθυνε να γραφτω σε τεσσερα διαφορετικα για να την καταφερω να μου απαντησει στην ερωτηση, με τη δύσκολη σιγουρα εκκίνηση "θελω οπωσδηποτε να μου δειξεις..."

την δικαιολογώ για αυτο. Ενταξει...

Α.

ΥΓ. Η ερωτηση ηταν
"Θελω οπωσδηποτε να μου δειξεις, που στην ευχη εχεις βαλει το Download ling στο Flash των φωτογραφιών του προφάιλ σου"

και η διαδρομη,
google blogspot - msn live (aka myspaces etc) - yahoo - mindviz.com

η απαντηση...
δεν εχω βαλει

το γιατι...
JW image rotator tool 3.12 (ημαρτον!!!)

Καληνύχτα.






Wednesday, September 26, 2007

Τα πιο όμορφα τοπία...

Τα πιο όμορφα τοπία ποτέ δεν ζωγραφίστηκαν,τα πιο όμορφα τραγούδια ποτέ δεν ακούστηκαν,κάπως έτσι ηχεί ακόμα στα αυτιά το τραγούδι Κύκνειο Άσμα,τραγούδι σπάνιο και που για να πώ την αλήθεια ούτε το συγκρότημα δε θυμάμαι που το έγραψε,παρ'όλα αυτά και αυτό είναι σίγουρα πολύ διδακτικό,πάντοτε έρχεται στο μυαλό μου ειδικά σε στιγμές δύσκολες,στιγμές αδυναμίας δίνοντάς μου δύναμη και ελπίδα να συνεχίσω για να δώ τα καλύτερα που θα έρθουν να μας βρούν।
Φανταστείτε πόση επιρροή ασκεί ένα καλό τραγούδι ένα καλό ποίημα,τόση που ξεπερνάει και αυτόν τον ίδιο που το πρωτοέγραψε,άλλωστε είπαμε δε θυμάμαι...



Συνεργασίες


Μέλος της παρεας και συγγραφεας του Blog θα ειναι απο σημερα ο Shamanos, καλως τον και του εύχομαι καλα κείμενα.
Θα πεταχτω στο ιστολογιο του να δω αν η ποιηση εχει ακομη περαση. Εδω μας βλεπεται σε στιγμες ελαφρώς - ελαφριές.


Ελαφρότητες...

Ευχαριστίες

Θα ηθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τις τοπικές αρχές για την φιλότιμη προσπάθεια τους να μας σκοτωσουν για ενα ολόκληρο χρονο. Σήμερα ανακαλυψα πως υπαρχουν και δρομοι με σκαλοπατια... ναι, κατι σαν δρομόσκαλες ή σκαλοδρόμια.

Απο τα βαθη της καρδιας μου,

Ευχαριστώ.

Tuesday, September 25, 2007

Σε μια δεκαετία ΙΙ

Θυμάμαι οτι εφυγα απο την πολη, αν και θα επρεπε να πω, εφυγα απο την Γαριβαλδη αφου τοτε, ολη η πόλη στα δικα μου τουλαχιστον ματια ζουσε εκει... Στο στενακι αναμεσα σε αυτο που τωρα ειναι ο Σαραφης και την Base. Θεε μου, τι μαγαζι ηταν εκείνο; Οποιος την γνωρισε, οποιος θυμαται εκεινο το πραγμα, εκεινη την εκρηξη, την ανυπομονησια, το στυλ, τον ρυθμο και την μουσικη, εχει να το λεει μεχρι και σημερα.

Επεστρεψα σε μια πολη, οπου κυριαρχουν πλεον τα καφε, κραυγαλεα μεσα στην φτωχη υπολοιπη αναπτυξη, υπερβολικα οσο και ομορφα στα ματια των περισσοτερων ξενων γνωστων μου. Η μουσικη χαθηκε καπου λιγο μετα τα μεσα της δεκαετιας του ενενηντα, κυριως συμφωνα με την δικη μου περιεργη λογικη, γιατι οι περισσοτεροι εκφραστες της... πεθαναν. Εζησαν γρηγορα και πεθαναν νεοι. Το απολυτο ροκ σλογκαν.

Απολυτοι, απολυτη... απολιτιστοι.

Εμεις παντως ειμαστε ακομη ορθιοι. Κλεινουμε τα ματια και ονειρευομαστε, γλυστρισε διπλα μου και δωσε μου μια στιγμη... θα πρεπει να σε αφησω να φυγεις.

Σας αφηνω για την ωρα, περισσοτερα... την αλλη φορα.


Σε μια δεκαετια


Πόσο έχει αλλάξει η πόλη, που άφησες πίσω σου, πριν από τόσα χρόνια; Πολύ ειναι η πρώτη σου εντύπωση, λιγοτερο εώς καθόλου η δευτερη. Θα το σκεφτω ομως ολο αυτο και θα σας πω την αποψη μου με περισσοτερες λεπτομερειες συντομα.

Where is the truth child?

Aim therefore at no less than all the world,
Aim at the highest, without the highest attained
Will be for thee no sitting, or not long
On David's throne, be prophesied what will (ll105-08).

Milton

Email the Author

author.angelo@gmail.com

Donate here

Servant of the Princess Reviews

Servant of the Princess

Scarred Reviews

Scarred

Παιρνω παρουσιες